Instagram

โค๏ธ Happy Valentineโ€™s Day, Bookstagram! ๐Ÿ’‹ This is my favorite holiday! ๐Ÿ˜˜ Today is a day of LOVE! Show someone special …

โค๏ธ Happy Valentineโ€™s Day, Bookstagram! ๐Ÿ’‹ This is my favorite holiday! ๐Ÿ˜˜ Today is a day of LOVE! Show someone special some love today, and not just anyone! That special someone is YOU! ๐Ÿ˜ Light a candle ๐Ÿ•ฏ , pour a glass of warming delight ๐Ÿฅƒ ๐Ÿท โ˜•๏ธ (your choice ๐Ÿ˜‰), eat a chocolate or two, and snuggle up to a good book!๐Ÿฅฐ Donโ€™t be afraid to buy yourself flowers ๐ŸŒน! With or without someone special, be sure to exercise some self love today!
โ €
๐Ÿ“ธ @latifahabdur (photographer)
โ €
๐Ÿ’‹ xoxo, Kat
โ €
P.S. Now it is time for the obligatory hashtag rant! ๐Ÿ˜ƒThanks for checking out this post! I โค๏ธ #diversereads ! I โค๏ธ #diversespines I have #readingis but, please donโ€™t blame the #bookstack ! I am a #bookfairy #readerofinstagram , hear me roar ๐Ÿฏ ! RAWR! *cough, cough* Yeah, so I am aย #bookwormย #ireadya , so hug ๐Ÿค— the #bookloverย #currentlyreadingย #bookish hashtag loving #aspiringlibrarian and #readingismysuperpower ! ๐Ÿ˜ I am with the #bookobsessed I am down with #blacknbookish #instareads #yafiction ย #ownvoicesreviews #ownvoices #booknerdigans & #badassbookbabes ๐Ÿฆ„ Algorithms are my best friends ๐Ÿ˜‚! #bookstagram I am here for you! We definitely need more #booksofinstagram for aย #bookshark ofย #booksparks like me! Sincerely yours, #blackgirlreading ๐Ÿ™Œ๐Ÿพ! Happy Reading! ๐Ÿ“š

About Author

Book Blogger
Future Librarian

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: