Instagram

๐Ÿ“šStill Reading & Taking Notes ๐Ÿ“ โ € Conversations in Black: On Power, Politics, and Leadership by Ed Gordon โ € I didnโ€™t e…

๐Ÿ“šStill Reading & Taking Notes ๐Ÿ“
โ €
Conversations in Black: On Power, Politics, and Leadership by Ed Gordon
โ €
I didnโ€™t expect this to be a heavy year of reading for me, but so far Iโ€™ve read my share of some powerful social justice books and now questioning everything! With elections looming, more serious topic books are being published, and I am reading them ๐Ÿ™‹๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ! I am concerned about racial sensitivity, economics, and status of the country. I want to ensure I am conscious of the nationโ€™s health and not simply distracted with entertainment. Is this what it means to be woke? โœŠ๐Ÿพ
โ €
Letโ€™s all work on our wokeness!
โ €
๐Ÿ’‹ xoxo, Kat
P.S. Now it is time for the obligatory hashtag rant! ๐Ÿ˜ƒThanks for checking out this post! I โค๏ธ #diversereads ! I โค๏ธ #diversespines I have #readingis but, please donโ€™t blame the #bookstack ! I am a #readerofinstagram , hear me roar ๐Ÿฏ ! RAWR! *cough, cough* Yeah, so I am aย #bookworm , so hug ๐Ÿค— the #bookloverย ย #bookish hashtag loving #aspiringlibrarian and #readingismysuperpower ! ๐Ÿ˜ I am with the #bookobsessed I am down with #blacknbookish #ownvoicesreviews #ownvoices #booknerdigans & #badassbookbabes ๐Ÿฆ„ Algorithms are my best friends ๐Ÿ˜‚! #bookstagram I am here for you! We definitely need more #booksofinstagram for aย #bookshark ofย #booksparks like me! Sincerely yours, #blackgirlreading ๐Ÿ™Œ๐Ÿพ! Happy Reading! ๐Ÿ“š

About Author

Book Blogger
Future Librarian

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: